fredag 31 oktober 2014

Regn!!!

Nu har vi haft några fixardagar, men det går inte så fort...lite manana har smugit sig hit.
I tisdags samlade vi ihop vår tvätt och cyklade mot Lavanderian. Den fanns fyra km utanför byn och var en gigantisk anläggning på ett industriområde. Stora långtradare med tvätt och hela lastbryggan fylld med vagnar med tvätt. Inte utan att vi kände oss lite bortkomna med våra cyklar och två kassar tvätt...men dom tog glatt emot tvätten och på torsdag är den klar.
REGN ! På onsdag kom det regn! Vilken glädje det blev på folk i supermercadon när dom såg regnet.Lluvia !  sa dom och pekade glatt leende! Och det var ett skönt regn som kom! Inte kallt, utan varmt och mjukt. På torsdag var det dags att cykla ut och hämta tvätten igen. Denna gång med cykelhjälm. De var lite osäkert att cykla utmed vägen eftersom den bitvis saknade vägren och den är ganska trafikerad, men slät och fin.
Landströmmen vid pontonen har varit intermittent, det har skapat mycket aktivitet. Likt en myrstack kom gubbarna ut ur båtarna, ryckte och slet i kablarna. Provade nya uttag på andra stolpar  under ivrigt kacklande. I dag sa marineron till oss att byta till andra pontonen för där finns det ström. Nu ligger vi där och det är lugnt och skönt. Lite längre till toan bara. Nu är klockan fem här på fredag eftermiddag. Dags för ett bad och sedan calamares på Cofradia de Pescadores. Nu är det inte synd om oss.... Och på måndag kommer goda vänner hit igen för en vecka.

                                                                                    Regn!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar