onsdag 30 september 2015

Tillbaka igen .

Nu är vi på plats i båten igen. Klockan 1 på natten mellan 29 och 30 klev vi ombord. Den solcellsdrivna lampan i sittbrunnen lyste välkomnande och vittnade om att här också är soligt. Det var spännande att låsa upp in till ruffen, skulle här lukta nåt äckligt? Oinbjudna kryp? Men nej, det luktade friskt och fint. Inga spår av kryp och ingen fångst kackerlacksfällorna. Då var det bara att pusta ut och ta ombord packningen. Inget specialbagage i år så det gick lätt. 
När det ljusnat på morgonen såg vi hur sommarens Calimor täckt båten med ett lager gult sanddamm. 
Tur att här är vatten! Innan dagen är slut ska vi ta oss et bad också förstås.


Efter frukost i dag gick vi till marinakontoret och gjorde upp om båtplatsen och vi kan stanna här tills dom behöver vår plats och när ARC är iväg i november kan vi lägga oss på samma plats . Men innan dess ska vi ha seglat lite mellan öarna. I slutet av oktober kommer Maria med familj och då har vi tänkt vara på Teneriffa. 

2 kommentarer:

  1. Ser er framför mig där ni sitter och myser ombord på Seniora Rigida. Skönt att ni slapp obehagliga överraskningar....kramar i massor!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi saknar er på bryggan! Nu har vi laddat upp med diverse dvd. Kanske finns det nån ni inte sett när vi träffas igen nån gång. Kramar i massor från Lena och Uno

      Radera