torsdag 8 januari 2015

Nytt År och helgerna över för denna gång

Nu är helgdagarna slut för ett tag. Senaste var trettondedagen då här var fest för att fira de tre vise männen, eller kungarna som det är här. Kanarierna är otroligt duktiga på att mobilisera och organisera när det gäller festligheter. Gator och vägar avstängda i timmar för festligheternas skull. Massa glada människor ute, inte minst barn.

Här har varit östliga vindar med Calima, sandstorm från Sahara, så på nyårsafton var det lite dis och sand för raketerna och båten täcks emellanåt av brunt sandstoft, både ute och inne. Det gäller att torka av innan man hänger tvätt ute.

Nu har Maria, Anders och de tre killarna varit här i snart tre veckor. Jakobp och Erika med lille Sam har också kommit och Anders föräldrar Anita och Bengt är här. Tillsammans har vi firat Anders 50 årsdag!
      
I går kom Siv och Jan från Henån hit och stannar en vecka, dom bor på hotell Santa Catalina, gammalt anrikt fint och flott hotell. Ska bli jättekul att komma in och se hur där är!
Eftersom Uno tyckte att han kunde paddla bräda så inspirerade han " barn och barnbarn" att pröva på så idag hyrde dom paddla board på las Canteras och gav sig ut. Nu är dom flera som kan vara instruktörer......

3 kommentarer:

  1. Härliga dagar!! God fortsättning på det nya året!!!

    SvaraRadera
  2. Detsamma till er! Var är ni någonstans nu? Är ni på väg mot las Palmas? Ha det riktigt gott!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera