fredag 26 december 2014

En annorlunda jul

Så kom Maria, Anders, Hannes, Björn och Jesper på torsdag kväll. Dom tog taxi från flyget direkt till lägenheten som ligger bra till i Trädgårdsstaden, fem- tio minuters promenad från båten. Så härligt att se dom igen!
" Gossarna" (16, 18, 24 år) bor i lägenheten, där finns plats att sitta(= ligga) och spela och kolla på datorn som alltid är med. Maria och Anders sover i båten, vi vandrar mellan båt och lägenhet. 
Julaftonsfrukost åt vi alla i båten och kvällens julmat och tomte var i lägenheten. Maria njöt av att sitta ute i solen med julgröten
Spel i väntan på julmat 
Ut i solen och ta ett juldopp!
Snart är maten klar!
Meniere vill tydligen ha mitt sällskap ett tag till, men han var snäll och lät mig vara ifred både dan före och på själva julafton. Uno, Anders, Hannes och Björn var med på en ordentlig vandring måndagen före jul, så en del hade lite träningsvärk, men- det som inte dödar det härdar.
På annandagen kommer Anders föräldrar Anita och Bengt. Dom ska bo i en lägenhet i samma hus som " gossarna", och efter nyår kommer Jakobp, Erika och lille Sam. Fullt hus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar