onsdag 15 maj 2013

I morgon bär det av till La Gomera

I morgon lämnar vi Las Galletas för denna gång. Vi hoppas få sällskap av delfiner på vägen till La Gomera. När vi lämnade Las Palmas såg vi valblås och ryggen på en ganska stor silverfärgad val. Sedan när vi låg ankrade i Anfi simmade en havssköldpadda runt mellan båtarna, häftigt! Nu är det dags för delfiner.


4 kommentarer:

  1. Coolt! Särskilt m sköldpaddann, det hade vart kul att se!:-) kram på er!

    SvaraRadera
  2. Det var en upplevelse. Först undrade jag vad det var, oj är det någon som flyter i vattenytan? Det såg ut om en stor rygg, sedan såg man det lila huvudet som andades åtta gånger, sedan dök den igen, och senare kom den upp på annan plats.

    SvaraRadera
  3. God tur til La Gomera. Da vi lånte båten for noen år siden fulgte delfinene oss hele veien til La Gomera. Fin og spesiell øy. Vi reiste året etter til Valle Gran Rey og San Sebastian på ferie. Her i Bergen er det meldt 20 gr og sol på 17. mai og i pinsen, så da blir det nok seiltur til vår vakre skjærgård.
    Hilsen Torunn og Øyvind

    SvaraRadera
  4. Vi är nu på La Gomera i lätt duggregn. Jättefin segling hit i sol och lagom vind. Tyvärr inga glada delfiner, men flera flockar av små sävliga valar. Vi har aldrig sett så mycket val på en gång tidigare. Glad för ert väder, ha en riktigt fin 17 maj! / ,Lena o Uno

    SvaraRadera