söndag 14 oktober 2012

C'est f'ete aujourdi !

Vi är fortfarande kvar i Camaret sur Mer och väntar på det efterlängtade väderfönstret. I dag är här uppehåll, femton grader varmt och en vinande nordan som snart vänder till sydväst= motvind.
I dag bestod lunchen av champagne, vi firar! Det vi firar är vår 45:e bröllopsdag, vad är väl Biscaya mot det! I kväll blir det lammkotlett med tillbehör tillsammans med vår tyske, norsktalande båtgranne. Vi är några stycken som ligger här och hukar och väntar. Ibland har en del gett sig av - och kommit tillbaka några timmar senare. Vi försöker intala oss att det snart blir ihållande nordanvindar som tar med oss neråt.......

2 kommentarer:

 1. Hej Lena och Uno,
  Toutes nos felicitations,sager vi fran Leiden. Hurra! Vem kunde ha gissat vid brollopet att den 45:e brollopsdagen skulle firas i Camaret sur Mer tillsammans med en norsktalande tysk??? Hursomhelst, vi gladar oss med er!Hoppas nu att det skal bli nordanvindar, vi tycker att det ar oerhort spannaede att folja er. Tack ocksa for det vackra Mont Saint Michel kortet. Vi var latt avundsjuka.
  Manga halsningar, Carin och Johan

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt, Biscaya kommer att gå som en dans! Hoppas nu på fint väder så ni kan ge er av mot värmen snart..Men det verkar inte gå någon som helst nöd på er där ni är nu heller :-)
  Åh vad stort med 45 år, ni får allt vara hemma eller iallafall på en flygbar plats när det är dags för 50, så vi kan få fira ett ordentligt! Massa kramar!

  SvaraRadera