måndag 9 juli 2012


I går kom vi till Thyborön i strålande sol - och ingen vind. Vädret från Hirtshals och hit var minst sagt växlande mellan sol och dimma vind (motvind) och stiltje. Natten var kall, fuktig och grådaskig.Då kom jag plötsigt att tänka på:har vi något portvin med ? Jodå, en flaska Grådask finns i förrådet att avnjutas till någon god ost framöver. Vi cyklar runt på våra nya cyklar, så smidiga (cyklarna alltså), bekväma och lätthanterliga. Nu stannar vi här ett par dagar och går sedan vidare söderut. Förhoppningsvis är vi i Esbjerg på lördag 14/7 och håller planerna mönstrar Per och Birgitta på för att vara med ett tag.

2 kommentarer:

  1. Haha, var cyklarna som var smidiga, jag trodde det var ni ;-) Hur går det med nattsegling, är det svårt att hålla sig vaken? Vi har haft gott vänner idag också, ganska blåsigt men soligt och fint! Kram jenny o co

    SvaraRadera
  2. Hej på er!! Träffade idag ett av era förtjusande barn, "lilla" Hanna på promenad med sina barn och fick reda på att ni var ute på cykeltur i Danmark idag. Kan väl vara skönt att vara på stadiga landbacken ett tag kan jag tro. Kul att följa er här på bloggen. Hoppas ni får bra väder och vind på seglingen till Esbjerg. Där har vi varit med bil en gång för länge sedan och där ligger många båtar. Lycka till och VAR RÄDDA OM ER hälsar Siv (och Jan).

    SvaraRadera